Ring til mig lørdag aften

Mandag, 21. oktober 2013
af Redaktion
I denne uge går kampagnen Knæk Cancer ind i sin afgørende fase - nu skal der nemlig samles ind til den gode sag! I denne uges Familie Journal medfølger vores flotte håndarbejds-tillæg med årets fineste nisser! Du får også strikkeopskrifter på lunt vintertilbehør, en opskrift til skøn simremad, og så kan du bl.a. læse den rørende artikel om Ellen, der kæmpede mod hendes kræftsygdom i 4 år.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Det er i denne uge, at kampagnen Knæk Cancer går ind i sin afgørende fase, eller sagt på godt dansk, det er nu, vi skal til lommerne!

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Som noget nyt er Familie Journal gået aktivt ind i et velgørende samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og TV 2, og vi er på den måde med til at samle ind til den gode sag.

Det gør vi dels ved at sælge Knæk Cancer-blomsten sammen med bladet, den koster 20 kroner, hvor overskuddet går direkte til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Dels ved at donere en del af overskuddet ved dette blad og dels ved, at jeg sidder ved telefonen lørdag aften.

Du kan læse mere om vores engagement i Knæk Cancer-kampagnen her >>

Livsbekræftende at tale med mennesker

Når det store indsamlingsshow går i luften på TV 2 på lørdag, har jeg nemlig fået en plads i deres telefonsluse, og jeg glæder mig til at tale med så mange som muligt af vores læsere.

Jeg har før siddet ved telefonen i lørdag aften i Allerhuset for at tage imod bidrag i en god sags tjeneste, og jeg har oplevet det utrolig livsbekræftende at tale med mennesker, der ikke har så meget at dele ud af, men som alligevel vælger at give penge for at hjælpe andre.

Så på forhånd tak og lad os tales ved!

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"