Slankestrik

Mandag, 13. september 2010
af Redaktion
Min strikkende farmor fik mig altid til at ligne en mumitrold...
Familie Journal, der udkommer mandag 13. september 2010
Familie Journal, der udkommer mandag 13. september 2010

Af chefredaktør Anette Kokholm

I denne uge har vi på vores håndarbejdssider stillet os selv en opgave: Alle opskrifter i denne uge skal ikke bare være smarte, klædelige og sjove at lave selv. Modellerne skal også være slankende.
Jeg husker fra min egen ungdom, hvor min farmor stadig var aktivt strikkende, at jeg altid kom til at ligne en mumitrold, når jeg tog en af hendes hjemmelavede sweatre på.
Vamsede og hyggelige var de, javist, men ikke just fremmende for den figur, jeg gerne så fremstillet så fordelagtigt som muligt.
Resultatet var, at sweatrene lå og samlede støv inde i skabet. Og det er jo synd, især fordi der ofte er gemt en stor portion kærlighed i hjemmelavet tøj.

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub (link fjernet) og få en skridttæller og en træningsdvd oven i hatten. Spar op til 298 kr.

Bule-skjulere
Så velkommen til et blad, hvor strikkeopskrifterne gerne skulle ende med at understrege vores fordele og skjule lidt her og der, hvor buler og andet godt dukker op. Jeg håber, I får mange, hyggelige timer ud af bladet og ønsker god strikkelyst!

Du kan se en af deskønne slankende opskrifter her

Mange hilsner

Kender du Kogebogen? Den bugner af god slankemad

Læs mere om slankeklubben her