Ugens blad: Gratis bog til dig - Komtessen

Mandag, 27. juni 2016
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du en herlig romantisk bog af Erling Poulsen.
Familie Journal nr. 26/2016

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

De kalder mig komtessen fra benzintanken

Der er en verden til forskel på romantikken i Erling Poulsen-romanen ”Komtessen” og det moderne, jordnære liv, som Camilla af Rosenborg lever med mand, børn og forretning. Selv komtessetitlen er strengt taget for længst ude af billedet, men hænger fortsat ved. Vi har mødt den sprudlende kvinde.

Dejlig mad med bær og frugt

Det bugner med bær og frugter i disse uger, og de kan bruges i både det søde og det salte køkken. De giver syre og sødme og passer godt til både krydret mad, fisk og så naturligvis desserter. Og så pynter de gevaldigt på de fleste retter.

Gratis bog til dig: Komtessen

”Komtessen” er en hjertevarm kærlighedsroman om en ung pige, der efter en ulykkelig opvækst finder ud af, at hendes mor er en smuk grevinde.

Kunne du tænke dig at læse flere af de gamle succesromaner?

På Mofibo kan du læse flere af de gamle succesromaner. Med en særlig Familie Journal-kode, får du en gratis 30 dages prøveperiode.

Sådan gør du:
Opret en profil på mofibo com ved at klikke her >>

Indtast rabatkoden KOMTES, når du tilmelder dig, og få 30 dages gratis prøveperiode (gælder kun nyoprettelser).
Download Mofibo-appen i App Store eller Google Play Store og log ind med din nye konto – så er du i gang.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Chefredaktøren fortæller...

Anette Kokholm

Hun druknede i hans arme ...

Eller var det i hans øjne? Eller faldt hun ind i hans arme? Jeg kan ikke huske det, men hold op, hvor har jeg læst mange af de romaner, der ligner den, vi har med som en lille sommergave i dag.

I dag kalder man lidt nedladende romaner med kvindelige hovedpersoner for ”chick lit” eller tøselitteratur, og dengang ”Komtessen” udkom for første gang, havde man sandelig også lidet smigrende betegnelser for den slags kærlighedshistorier. Jeg har aldrig kunnet forstå, at den smag, der deles af de mange, skal latterliggøres af de få. Men dem om det!

Erling Poulsens romaner kan sikkert huskes af rigtig mange læsere af Familie Journal. Han kunne som næsten ingen andre få romantikken til at drive ned ad siderne, og netop romantikken var nok det, der fik alle de unge piger til at læse med.

I dag går mange af de storhittende bøger langt ind i soveværelset, ja, de foregår faktisk der hele bogen igennem, men det så man helt anderledes på i Erling Poulsens univers. Her sluttede man ved soveværelsesdøren. Måske kunne man driste sig til, at heltinden blev båret ind i soveværelset, men så mødte man de tre prikker ...

Så tag en tur ned af nostalgiens veje her i sommer med den lille roman. Jeg vil ønske god læselyst, også med bladet.

Abonnement på Familie Journal