Ugens blad: Har du hørt om Lowfodmap-kuren?

Mandag, 26. oktober 2015
af redaktionen
Glæd dig til lækker halloween-mad og en ny slankekur, Lowfodmap.

I denne uges Familie Journal

Min dreng skal vokse op med ro og kærlighed

Janes barndom var præget af druk og vold, men også en mor, der kæmpede for sine seks børn. På et tidspunkt var Jane selv ved at gå i hundene, men så kom Viktor. Og han skal ikke være en dreng, som de andre ikke må lege med.

Jeg er den største bonderøv

For otte år siden flyttede designer Søren Vester med sin kone tilbage til hjemstavnen. Selv om han kom fra København med de største armbevægelser, elsker han livet i den lille landsby, for her er der faktisk rigeligt med plads til alle. Mød Søren i ugens blad.

Få ro i maven med Lowfodmap

I denne uge får du et tillæg om slankekuren Low Fodmap Diet. Kuren er udviklet i Australien og er en videnskabelig forkortelse, der dækker over en gruppe kulhydrater, der kan give problemer for tarmen. En Low Fodmap Diet har vist gode resultater på symptomer som oppustethed, udspilethed, mavesmerter, rumlen og luft i tarmene.

Chefredaktøren fortæller...

En af mine veninder er gift med en amerikaner, og en af mine kolleger her på bladet har været udstationeret med sin familie i USA. Det er deres fortjeneste, at jeg kender noget som helst til halloween, som betyder rigtig meget for dem ”over there”, men aldrig rigtig har fundet sin vej her til Danmark.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Der er ingen tvivl om, at min veninde synes, at det er hyggeligt at festligholde halloween. Hvis hun så mit lokale supermarked med hekse og spøgelser overalt, ville hun sikkert købe sig fattig. Og fik hun dette nummer af Familie Journal at se, ville hun begejstret kaste sig over vores madsider, der i denne uge har et strejf af uhygge. Maden smager dejligt, skal jeg lige indskyde, men den er formet som skræmmende figurer til inspiration for dem, der har lyst til at lege med.

Det er nu meget hyggeligt med alt det uhyggelige.

Venlig hilsen

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.