Ugens blad: Har du husket din blomst?

Torsdag, 15. oktober 2015
af redaktionen
Igen i år samarbejder vi med TV 2 og Kræftens Bekæmpelse om kampagnen ”Knæk Cancer". Du kan bl.a. støtte kampagnen ved at købe dette års blomsterbroche.

Familie Journal i denne uge

Vi skal aldrig glemme, hvor heldige vi var

Lille My fik konstateret leukæmi, da hun var 4 år, og behandling og isolation fyldte i årevis alt i den lille familie. Foreningen Cancerramte Børn tændte de nødvendige lyspunkter i en mørk tid, og nu vil familien gerne betale tilbage og hjælpe andre. Læs om familien i denne uges Familie Journal.

Lækker strik til store og små

I denne uge får du tre opskrifter på flotte striktrøjer. Du får bl.a. strikkeopskrifter på to skønne sweatre til børnene, den ene med bærestykke og den anden med raglan og perlestrik.

Mad til børn

Med denne uges Familie Journal får du et fint tillæg med sjove retter til børnene. Prøv f.eks. de flyvende fisk, farspindsvin eller varme hunde...

Chefredaktøren fortæller...

I de sidste år har vi her på Aller samarbejdet med TV 2 og Kræftens Bekæmpelse om kampagnen ”Knæk Cancer”.

Det er selvfølgelig Kræftens Bekæmpelse, der står for det meste. TV 2 tager sig af tv-delen, og vi af ugebladsdelen. Så langt så godt.

Men vidste du, at det er os, der står for at sælge den lille blomst, som nu er i handlen igen? Altså den broche, som forestiller en blomst?

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Når jeg spørger, så er det, fordi den er blevet helt utrolig populær. Det første år var den udsolgt i butikkerne, nærmest inden TV 2 begyndte at sende reklame for den. Året efter fik vi produceret mange flere, og alligevel måtte vi melde udsolgt langt før tid.

Nu har vi bestilt et meget stort lager, så jeg håber ikke, mange går forgæves i år.

Jeg bliver så stolt, når jeg ser den lille blomster-broche på snart sagt alle og enhver i denne tid. Vi er gode til at støtte og hjælpe her i landet. Og det er dejligt, at vi har ramt noget, som mange ikke alene har lyst til at købe for at støtte den gode sag, men som de også har lyst til at bruge som smykke efterfølgende.

Jeg har alle mine brocher derhjemme – men jeg skal da også have den nye farve i år!

Venlig hilsen

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.