Ugens blad: Julefrokost på nye måder

Mandag, 7. december 2015
af redaktionen
Mangler du lidt inspiration til nyfortolkning af den klassiske julefrokost, så kig med i ugens tillæg, hvor der venter dig masser af spændende opskrifter.

Familie Journal i denne uge

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Nu kan jeg se min datter igen

For nogle måneder siden mistede Vibeke Pedersen ved Herning pludselig synet på det ene øje. Der var ingen behandling, der hjalp – ikke før hun hørte om en akupunktør i Skive.

Vi kommer med hele julepakken

Brian Behrendt står der på hans dåbsattest. Men han kalder sig Briano, når han underholder børn og barnlige sjæle. Og det gør han i stor stil i julemåneden, hvor han er julemand i Slagelse. Som oftest i selskab med sin julemandsfamilie – hustruen Rikke og parrets to børn – i fuldt nisseudstyr.

Julefrokost på nye måder

I denne uges tillæg får du skønne opskrifter til julefrokosten.

Psst..! Vil du have rabat på smart bageudstyr? Så se med her >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Chefredaktøren fortæller...

På trods af, at der i vores samfund i disse tider tales om opsving og økonomisk fremgang, er der rigtig mange familier, som har svært ved at klare julen – ved at finde det ekstra, man som forældre gerne vil glæde sine børn med. De store hjælpeorganisationer kan berette om et stærkt stigende behov for julehjælp i disse år. Alene hos Dansk Røde Kors er julehjælpen steget med 300 procent i de seneste fem år.

Heldigvis er der i vort land rigtig mange private mennesker, som også er parat til at glæde andre og gøre en indsats for, at så mange som muligt får en god jul. I denne uges blad kan du læse om Trine Kragelund fra Ribe, formand for foreningen Glæd Børnene, som bruger rigtig meget af sin tid på at hjælpe økonomisk trængte familier og selvfølgelig har særlig meget at gøre her op mod jul.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Et andet problem, der kan være særlig svært i julen, er ensomhed, og her er der også mange danskere, som gør en indsats og åbner deres hjem for andre eller arrangerer juleaften for ensomme. Det gør blandt andre Anja og Jens Olesen i Rødding og deres datter Michelle, som du også kan læse om.

Det varmer virkelig at læse om disse mennesker, som gør en stor indsats for andre.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.