Ugens blad: Når det ikke er fint at være folkelig

Mandag, 29. september 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et nyt Alt om dansktop-hæfte.I bladet kan du læse om Amanda på 14 år, der har børneleddegigt. Du kan også læse om 77-årige Jacqueline fra USA, der faldt for 81-årige Arne fra Bornholm, da deres veje tilfældigt stødte sammen i 2008.
Familie Journal, der udkommer mandag 21. september 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 21. september 2014

I denne uge får du et spritnyt dansktop-hæfte med dit Familie Journal.

Du kan bl.a. læse interviewet med Johnny Logan, hvor han fortæller, at han næsten er blevet deltids-dansker. Du kan også læse om Annette Klingenberg, Lotte Riisholt, Jimi og René m.fl.

God fornøjelse!

Af chefredaktør Anette Kokholm

Selv om jeg næsten ikke kan bære at skrive det, så er der faktisk mennesker her i landet, der synes, at dette blad ikke er særlig fint. Ord som husmor-land, gammeldags og støvet bliver nogle gange brugt, og hver gang står jeg som en løvinde og brøler, at det er muligt, at det ikke er fint, men det er varmt, hyggeligt og alt det modsatte af gammeldags!

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Jeg tænker egentlig en del over det, for Familie Journal er jo landets største ugeblad, ja faktisk findes der ikke en print-publikation større end os herhjemme. Kan så mange mennesker tage fejl? Eller er det dem, der gerne vil have noget fint, der fejler?

Kelds ærlige mening

I denne uge har vi tillægget Alt om Dansktop med bladet, og her kan du læse Keld Heicks ærlige mening om at flytte "Giro 413" fra P4 til P5. P4 kan man høre på de gammeldags radioer og i bilen, P5 skal man på DAB eller internettet for at fange. Nogle vil måske mene, at det netop er det ældre publikum til "Giro 413", der har svært ved at finde rundt på internettet, men det gør måske ikke så meget, bare P4 bliver fin? Og ikke forbindes med ord som husmorland, gammeldags og støvet?

Det svarer til, at vi ville flytte vores romaner ud på nettet, så man kun kunne læse dem der. Bare rolig, det gør vi ikke. Vi går nemlig mere op i at være folkelige end fine.

Venlige hilsner

Vidste du, at du kan læse Familie Journal på din Ipad?

1.Du går ind på AppStore på din Ipad.
2.Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3.Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4.Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >> (link fjernet)

God fornøjelse!

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Fine varer fra Familie Journals webshop