Ugens blad: Når julen starter i juli

Mandag, 10. november 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et flot tillæg med kreative opskrifter på hjemmelavede gaver. I bladet kan du læse om Jannie, der blev ramt af kræft, da hun var gravid i 7. måned. Heldigvis kæmpede hun sig i gennem sygdommen. Læs også om Malene, som har arrangeret en ridelejr for synshandicappede.
Familie Journal, der udkommer mandag 10. november 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 10. november 2014


I denne uges tillæg får du masser af kreative opskrifter på hjemmelavede julegaver.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Helt tilbage før sommerferien blev jeg ringet op af en tilrettelægger på DR1. Hun var i gang med at planlægge en udgave af Aftenshowet i juli, hvor emnet skulle være jul.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Nu ville de fleste mennesker nok undre sig over sådan en henvendelse, for jul og juli hænger jo ikke rigtig sammen, men jeg smilede stort og vidste godt, hvad der ventede, for vi på ugebladene tænker skam venligt på julen allerede i juli. Og udsendelsen skulle netop handle om alle dem, der forbereder julen, mens alle andre går i shorts og spiser sodavandsis.

Strikkede nisser i august

Jeg husker stadig mit første år som chefredaktør her på Familie Journal, hvor jeg målløs betragtede, hvordan det flød med strikkede nisser på redaktionen hele august, og hvor jeg i min naivitet ville ændre et tillæg med sommerens bær den næste uge, og fik at vide, at billederne skam var taget året før i sæsonen for de bær. Jeg lukkede munden og lærte, at et ugebladsår ser anderledes ud end så mange andre.

Nu starter julesæsonen så småt her på bladet, og jeg glæder mig til at vise jer alt det, vi planlagde, mens solen bagte over landet.

Og hvad går vi så og sysler med lige nu? Jo, vi er da ved at planlægge alle de slankekure, I skal læse om, når julesulen har sat sig!

Mange venlige hilsner

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?


1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

PSST..!

Vores store udsalg er i fuld gang! Du får hele 40 % på massevis af varer! Gå til shoppen her >>