Ugens blad: Nissebogen er på gaden!

Mandag, 19. oktober 2015
af redaktionen
Glæd dig til vores traditionsrige nissebog!

Familie Journal i denne uge

Kathrine har arbejdet 60 år på samme slægtsgård

Det er da ikke noget, man praler med For 60 år siden blev der ansat en ung pige til at hjælpe i hus og stald på den sønderjyske gård Lilholt. Den unge pige er blevet 79 år og passer stadig loyalt sit arbejde sammen med nu tredje og fjerde generation.

Jeg fik jobtilbud fra hele verden

Anja Knudsen fra Hedensted har rygmarvsbrok og er bundet til sin kørestol, men hun er en handlekraftig kvinde. Hun havde svært ved at finde en praktikplads og besluttede at forsøge via Facebook. Kort efter var hendes nødråb delt 18.000 gange.

Nordiske nisser

Med denne uges Familie Journal får du et flot hæfte med 14 hyggelige nisseopskrifter.

Chefredaktøren fortæller...

I den tid, jeg har været på Familie Journal, har et fast element i bladet været nissebogen. Aldrig har der været tvivl om, at den skulle med, og vi ved, at rigtig mange læsere er glade for den.

Men hvad er i grunden historien bag, kom jeg til at overveje en dag, og heldigvis har vi medarbejdere, som har været med i mange år, også helt tilbage fra før nissebogens tid.

I 1988 fik den daværende håndarbejdsredaktion idéen om en konkurrence, hvor læserne kunne sende deres egen strikkede nisse ind til bladet. Over 100 nisser ankom pr. post, tre vindere blev udvalgt, og for nemheds skyld blev der skrevet i bladet, at hvis man ville have en opskrift tilsendt, skulle man blot skrive eller ringe ind. Det var der nok ikke så mange, der ønskede. Troede de på redaktionen. Men de skulle blive klogere.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

I de næste dage var telefonsystemet ved at bryde sammen, og det samme var kopimaskinen. Tusindvis af læsere ville gerne have de opskrifter. Og så var idéen til en årlig nissebog født.

En anden mangeårig tradition er julespillet, som starter i dette nummer, hvor spillepladen følger med bladet. Så nu kan vi vist godt konstatere, at julen så småt er skudt i gang.

Venlig hilsen

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Sammen med tv-stationen dk4 lancerer Familie Journal i sensommeren en række talentshows, hvor hjertevarme og musikalitet skal være de bærende elementer. Og konkurrencen kulminerer i en kæmpe tv-transmitteret dansktop-prisfest i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. januar 2016.

Og du kan komme med! Læs mere HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.