Ugens blad: På smil med hele Danmark

Mandag, 24. november 2014
af Redaktion
I denne uge følger der et 32 siders grine-tillæg med Familie Journal - fyldt med Otto Leisners sjoveste vitser. I bladet kan du læse om Tina og hendes to børn, der altid har længtes efter en familie at være sammen med i hverdagen og ved årets højtider. Nu søger de efter nye familiemedlemmer - måske det skal være dig? Læs også om 70-årige Karna, som har fået Familie Journals julekurv, fordi hun har været en uvurderlig støtte for sin familie.
Familie Journal, der udkommer mandag 24. november 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 24. november 2014


"Morskab er den billigste medicin, der nogensinde er opfundet", sagde Otto Leisner engang - og den filosofi levede han virkelig op til.

I denne uge følger der et 32 siders grine-tillæg med Familie Journal - fyldt med Otto Leisners sjoveste vitser.

Adskillige af medarbejderne på Familie Journal har arbejdet på bladet i rigtig mange år. Og derfor har de haft en oplevelse, som jeg godt kan misunde dem: De har været på bladet i den tid, hvor Otto Leisner bidrog til bladets indhold.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

De pågældende medarbejdere kan nemlig fortælle om en engageret, interesseret og altid glad og positiv person, som ofte besøgte bladets redaktion - og som altid kunne bidrage med sit gode humør og et lager af vitser til festlige sammenkomster.

Modtog 150.000 breve

Da Otto Leisners omfattende samling af vittigheder blev sat til salg på auktion tidligere på året, var det da også helt naturligt, at netop Familie Journal bød på skatten.

Straks efter købet begyndte vi at sætte vittigheder til salg elektronisk på liveboox.com/otto, hvor de stadig kan købes. Og i denne uge får du så en større samling i et hæfte sammen med bladet. Vittighederne er illustreret med tegninger af Gil, som også illustrerede Otto Leisners brevkasse, "Os mennesker imellem", som blev bragt i bladet i mere end 30 år.

Og i den periode havde Otto, som han selv udtrykte det, lært hele Danmarks befolkning at kende gennem de cirka 150.000 breve, han havde modtaget.

Mange smilende hilsner

Familie Journals julekonkurrence

Vi er kommet i julehumør og udlodder præmier for enhver smag i vores store julekonkurrence. Du kan bl.a. vinde et gavekort til et spritnyt køkken.
Deltag i julekonkurrencen HER >>

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?


1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

PSST..!

Vores store udsalg er i fuld gang! Du får hele 60 % på massevis af varer! Gå til shoppen her >>


Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.