Ugens blad: Tab dig uden at sulte med LCHF

Mandag, 29. februar 2016
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge følger hele 68 sider ekstra med slanketips og lækre opskrifter til LCHF
Ugens Familie Journal

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstil
bud >>

Vi har fået vores far tilbage

Det skulle have været en rigtig hyggelig dag, da Kasper Stougaard fra Odense tog Tobias med i et legeland, men det endte med, at Kasper fik en hjernerystelse, og to år senere var han stadig så syg, at han intet magtede. Men så mødte Kasper en behandler, der kunne noget med laserlys ...

Her fandt jeg kærligheden

Det solrige, portugisiske klima fik Asger Ingolf Larsen på højkant efter en trafikulykke og deraf følgende depressioner og afhængighed af alkohol og medicin. Også sit livs kærlighed fandt han i Portugal efter et par forsøg, og i dag bor han og fru Isabel på Algarvekysten tæt på den spanske grænse.

Spis med god samvittighed

I denne uge får du et nyt LCHF/Lavkarbo-hæfte med masser af lækre opskrifter på retter, der kan spises med god samvittighed!

Familie Journal nr. 9 er på gaden d. 29. februar 2016.

Chefredaktøren fortæller...

Brevkasseredaktøren her i Familie Journal har altid betydet meget for bladets stemning og tone. I dag varetager Puk Elgård denne rolle med bravour.

Hun er den nyeste af en lang række af kloge damer. Nogle af jer kan måske huske Tove Ditlevsen og Lis Møller? Og mange af jer kan nok huske Kirsten Holst. Hun varetog brevkassen i mange år.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Ligesom de andre brevkasseredaktører havde netop Kirsten Holst også anden beskæftigelse. Hun var forfatter – og i øvrigt mor til en af vore store, nulevende forfattere, Hanne-Vibeke Holst – og Kirsten udgav en perlerække af krimier. Nogle af dem pakkede vi sammen med Familie Journal, men det er længe siden.

Nu har du muligheden for at læse en af Kirsten Holsts romaner. I serien Favoritbøger har vi nemlig denne gang et særligt tilbud på bogen ”Når det regner på præsten”.

Bogen holder stadig, selv om den er skrevet i 1983.

Og det sjove er faktisk, at når man læser en bog fra dengang, så er der særlig ét forhold, der virkelig træder tydeligt frem. Dengang røg de som skorstene. Hele tiden og alle vegne. Som læser i dag kan det næsten gibbe helt i én, for noget så politisk ukorrekt skal man jo lede længe efter.

God læselyst!

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.