Æblecrumble med brombær

Når lækkersulten banker på, er det skønt at kunne tilfredsstille den med en snack, der ikke er alt for usund.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft.
Æblecrumble med brombær
15 min
4
Æblecrumble med brombær:
250 g æble
150 g brombær
50 g rørsukker
50 g havregryn
10 g poppet quinoa
20 g mandelflager
25 g rørsukker
25 g kokosolie (smagsneutral)
100 g vaniljeis, f.eks. Easis eller Yoggi

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200°.

Skær æblerne i både.

Læg dem i et ovnfast fad sammen med brombær, og drys sukker over.

Bland havregryn, quinoa, ­mandelflager og sukker sammen, og drys blandingen over frugten.

Dryp med smeltet kokos­olie, og bag crumblen gylden i ovnen i ca. 10 minutter.

Servér den lun med vaniljeis til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.