Agnes' frugtkage

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Agnes Brøchner, Egtved. Se Agnes' opskrift på frugtkage her
Af
af Agnes Brøchner, foto: Carina Krüger

Opskrift på Agnes' frugtkage

2 bananer
1 appelsin
1 citron
3 æg
100 g sukker
150 g smør
30 g mandler
3 spsk. sesamfrø
140 g fuldkornshvedemel
1 tsk. bagepulver
Mørk pålægschokolade

Sådan bager du frugtkagen

Skræl bananer og appelsin og blend dem med saften fra citronen. Pisk æg og sukker i, hak mandlerne og rør dem i sammen med sesam. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen.

Kom dejen i en smurt 20 cm springform og bag den ved 180° i 50 min. Tag kagen ud af ovnen, lad den blive
lun og dæk overfladen med pålægschokolade.

Lav flotte lagkager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.