Birkesmuffins

En skønt indslag til morgenkaffen
Af
af Redaktion

Ingredienser til muffins med birkes

(18 stk.)

230 g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
½ dl birkes
150 g sukker
2 æg
1 dl solsikkeolie
1½ dl kondenseret mælk
½ dl mælk

Fremgangsmåde til birkesmuffins

Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og birkes og pisk sukker og æg luftigt. Bland olie og mælk i æggesnapsen og rør blandingen i melet til en glat dej. Fordel dejen i 18 muffinsforme og bag dem ved 190° i 20 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Find flere opskrifter her...
Majsmelsmuffins
Gulerodscupcakes
Glutenfri gulerods-kokos-muffins




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.