Cheesecakes med hindbær

Små, bedårende dessertkager
Af
af Redaktionen

Ingredienser til cheesecakes med hindbær

Bund
7 havrekiks (f.eks. digestive)
30 g smør

Ostecreme
200 g flødeost
100 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 usprøjtet citron
2 æg

Tilbehør
1 dl piskefløde
125 g friske hindbær

Fremgangsmåde til cheescakes med hindbær

Knus kiksene, smelt smørret og rør det sammen. Fordel blandingen i 8 muffinsforme og tryk det godt sammen. Pisk flødeosten med sukker, vaniljesukker og 2 spsk. citronskal og pisk æggene i et ad gangen. Fordel blandingen over kiksebundene og bag dem ved 175° i 30 min. Lad kagerne køle helt af, pisk fløden til skum og servér kagerne med flødeskum og friske hindbær.

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Små bærtærter med kokos
Cheesecake med melon og hyldeblomst

Skønne desserttærter

Skønne desserttærter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.