Criquettes pandekager

Uhm! Skønne pandekager til enhver lejlighed.
Af
af Redaktion
Criquettes pandekager

Opskrift på Criquettes pandekager

(10-12 stk.)

2 æg
½ tsk. salt eller
2 spsk. sukker
1 dl iskoldt vand
65 g mel
2 dl kold mælk
3 spsk. smeltet smør
Smør til bagning

Pisk æggene godt med salt eller sukker samt det iskolde vand. Tilsæt melet og pisk blandingen glat. Pisk lidt efter lidt den kolde mælk i den tynde dej og til sidst det afkølede smør.
Bag små, tynde pandekager på en lille slip let-pande eller kom en lille klat smør på til hver pandekage. Beregn ca. ¼ dl dej til hver pandekage.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også: Pandekager med stegte æbler og figner

Uhm! pandekager...


Hyldeblomstpande-
kager med orange-
creme


Ingelises pande-
kager med øl


Pandekagestak
med æbler og brom-
bær

Find endnu flere pandekager her...

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.