Opskrifter

Cupkager med karamel og peanuts

Onsdag, 4. februar 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Bag festlige og lækre cupkager pyntet med topping med peanutbutter og karamelsovs

Opskrift på cupkager med karamel og peanuts

(12 stk.)

100 g usaltet smør
125 g sukker
2 æg
1 tsk. vaniljeekstrakt
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. sødmælk

Topping:
200 g flødeost
40 g flormelis
1 spsk. sødmælk
100 g peanutbutter
100 g karamelsovs
Lidt groft havsalt i flager

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage

Sådan bager du cupkagerne

Pisk smør og sukker, til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, kom vaniljen i og sigt mel med bagepulver over dejen og fold det rundt med mælken. Fordel dejen i 12 muffinsforme. Bag dem ved 180º i 20 min.

Rør ost med flormelissen, til det er glat, og rør mælk og peanutbutter i. Fold karamelsovsen i, så den danner lidt striber, og fordel glasuren over de afkølede muffins. Dette kan med fordel gøres med sprøjtepose. Drys med en anelse flaget havsalt.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.