Fersken-puffere lavet på butterdej serveret med creme fraiche

De her fine butterdejskager kræver ikke meget arbejde. Butterdejen er fyldt med ferskner, honning og kanel, og så serveres de med en god klat creme fraiche.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Fersken-puffere lavet på butterdej serveret med creme fraiche
30 min
4 personer
Fersken-puffere
2 plader butterdej
1 æg
2 spsk. flormelis
15 g smør
1 dåse ferskner
Lidt kanel
2 spsk. flydende honning
Tilbehør
Lidt creme fraiche 38% - evt. rørt med ferskensaften

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 225°.
  2. Del hver butterdejsplade i to, pensl med æg og drys lidt flormelis.
  3. Sæt dem på bagepapir og giv dem 10 min. i ovnen.
  4. Hæld væden fra fersknerne, gem den evt. til creme fraichen.
  5. Skær fersknerne i både og læg dem på de forbagte butterdejsplader, drys med kanel og hæld honning over.
  6. Sæt dem i ovnen 5-10 min., til de bobler.
  7. Servér med creme fraiche, evt. rørt op med ferskenlagen.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.