Opskrifter
Ferskenparfait lavet på honning og yoghurt
Onsdag, 5. august 2009Opdateret I gåraf Helle Brønnum Carlsen
Her får du opskriften på en lækker hjemmelavet ferskenparfait på honning og yoghurt, som serveres med friske ferskner og knasende søde mandler. Velbekomme!

30 min
8 personer
Ferskenparfait
350 g honning (flydende)
1 vaniljestang
6 ferskner
4 æggeblommer (pasteuriserede)
½ l 10% yoghurt
Pynt
2 ferskner i både
40 g flydende honning
60 g mandler
Fremgangsmåde
OBS: Isen skal stå på frys nogle timer, inden den kan serveres.
- Flå fersknerne, udsten dem og kog dem møre i halvdelen af honningen.
- Tag dem op og mos dem.
- Pisk æggeblommerne med resten af honningen og fold ferskenmos, vaniljekorn og yoghurt i.
- Stil i fryseren og eller kør det på ismaskine (denne is kræver dog ikke så meget omrøring). Frys det nogle timer.
- Servér isen med friske både af ferskner og mandler i honning.

Dessert & Kage
Muffins med kokos og yoghurt

Dessert & Kage
Tærte med nødder og honning