Forfriskende hindbærgranité med lime på 5 minutter
Prøv denne friske og syrlige hindbærgranité med lime – den perfekte og iskolde afslutning på en sommermiddag.
Af
Af Nadia Mathiasen. Foto: Stine Christiansen.

5 t
6 personer
Hindbærgranité med lime
1 limefrugt
500 g hindbær
1,25 dl sukker
1,25 dl vand
Til pynt
50 g hindbær
1 håndfuld citronmelisse
Fremgangsmåde
- Pres lime, og blend saften sammen med hindbær til en fin puré.
- Hæld den igennem en fintmasket si.
- Kog sukker og vand, til sukkeret er opløst.
- Tilsæt hindbærpuréen, og hæld massen i en fryseegnet beholder.
- Sæt den i fryseren i minimum 5 timer.
- Skrab toppen af granitten med en gaffel, og anret den i små glas eller skåle.
- Pynt med citronmelisse og hindbær

Dessert & Kage