Forfriskende hindbærgranité med lime på 5 minutter

Prøv denne friske og syrlige hindbærgranité med lime – den perfekte og iskolde afslutning på en sommermiddag.
Af
Af Nadia Mathiasen. Foto: Stine Christiansen.
Hindbærgranité med lime
5 t
6 personer
Hindbærgranité med lime
1 limefrugt
500 g hindbær
1,25 dl sukker
1,25 dl vand
Til pynt
50 g hindbær
1 håndfuld citronmelisse

Fremgangsmåde

  1. Pres lime, og blend saften sammen med hindbær til en fin puré.
  2. Hæld den igennem en fintmasket si.
  3. Kog sukker og vand, til sukkeret er opløst.
  4. Tilsæt hindbærpuréen, og hæld massen i en fryseegnet beholder.
  5. Sæt den i fryseren i minimum 5 timer.
  6. Skrab toppen af granitten med en gaffel, og anret den i små glas eller skåle.
  7. Pynt med citronmelisse og hindbær

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.