Hindbærsnitter
Ingredienser til hindbærsnitter
(Ca. 12 stk.)
300 g mel
200 g smør
100 g flormelis
50 g kokosmel
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
350 g hindbærsyltetøj
Pynt
Flormelis
Citronsaft
Sukkerkrymmel
Fremgangsmåde til hindbærsnitter
Hak smørret ud i melet, tilsæt flormelis, kokosmel og vaniljesukker og saml dejen med ægget. Rul dejen ud på bagepapir i en str., der passer til bagepladen. Bag bunden ved 160° i 20 min. og halvér den på den lange led. Smør syltetøj på den ene halvdel, læg den anden del over og lad dem blive helt kolde. Rør en glat glasur af flormelis og citronsaft og fordel den over det øverste lag, drys med sukkerkrymmel og skær den ud i snitter.
Bageopskrift: Søren Hansen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Whoopie pies med hindbærcreme
Cupcakes med hindbær
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)