Grillet ananas med is og karamelsauce

Grillet ananas med is og karamelsauce er den ideelle dessert til sommerens grillfester! Den saftige, grillede ananas får en dejlig karamelliseret smag, som harmonerer perfekt med den cremede is.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Grillet ananas
10 min
4 personer
Grillet ananas med is og karamelsauce:
1 lille ananas
1 spsk. limesaft
2 tsk. honning
200 ml vaniljeis
1 spsk. kokosflager
4 tsk. karamelsauce

Fremgangsmåde:

  1. Skær ananas i kvarter.
  2. Bland limesaft og honning, og pensl skærefladen med blandingen.
  3. Grill ananasstykkerne i ca. 4 minutter på hver side, så de bliver gyldne og karamelliserede.
  4. Anret stykkerne på tallerkner sammen med is.
  5. Drys kokosflager og dryp karamelsauce over stykkerne.
  6. Servér straks.

Har du ikke en grill, kan du stege frugterne på en grillpande.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.