Ispinde med blåbær og hindbær

Fyld fryseren med hjemmelavet is, så har du altid en kold snack inden for rækkevidde, når solen bager udenfor.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Ispinde med blåbær og hindbær
6 min
6 stk
Ispinde med blåbær og hindbær
150 g kondenseret mælk
150 g græsk yoghurt 2 %
50 g blåbær
50 g hindbær

Fremgangsmåde:

  1. Pisk kondenseret mælk og yoghurt sammen i en skål med et piskeris.
  2. Skyl bærrene, og vend dem i cremen.
  3. Mos bærrene en anelse med en gaffel.
  4. Fordel blandingen i ispindeforme, og sæt en pind i hver form.
  5. Sæt ispindene i fryseren i mindst 4 timer.

Vil du variere ispindene, kan du fylde dem med andre bær som f.eks. jordbær eller brombær.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.