Søde rabarbermuffins med mandler og kokos
Disse muffins med rabarber smager skønt af sommer. Server dem som dessert eller som en lækker eftermiddagssnack.
Af
Af Julie Hey og Louise Dandanell Ørsted. Foto: Bjørn Jakobsen og Martin Tanggaard

40 min
8 stk
Rabarbermuffins
100 g smør, stuetempereret
200 g rørsukker
3 æg
30 g grahamsmel
80 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
20 g finthakkede mandler
25 g kokosmel
1½ dl grov rabarberkompot
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180°.
- Rør smørret med rørsukker, og tilsæt æggene et ad gangen.
- Rør begge slags mel, bagepulver, mandler og kokos i dejen, og vend forsigtigt kompotten i. Sørg for, at det især er hele rabarberstykker og ganske lidt saft, du rører i.
- Fordel dejen i muffinforme eventuelt foret med bagepapir, og bag dem i ovnen i 30 minutter.
- Lad dem køle af på en rist – og nyd de lune muffins.