Hjemmelavet konfekt: Kaffetrøfler med espresso og chokolade
Det er hyggeligt at lave sin egen julekonfekt! Prøv disse skønne kaffetrøfler med espresso og chokolade - en lækker sammensætning af skønne smage.
Af
Louisa Lorang. Foto: Columbus Leth.

Foto: Columbus Leth.
Annonce
1 t
40 stk
Ingredienser:
200 g mørk chokolade
1½ dl piskefløde
50 cl friskbrygget espresso
25 g blødt smør
1 knsp. salt
2 dl rent kakaopulver
Fremgangsmåde:
- Hak chokoladen fint, og hæld den i en skål.
- Varm fløden i en kasserolle til lige under kogepunktet, og tilsæt espresso.
- Hæld den varme kaffefløde over chokoladen i en tynd stråle og lidt ad gangen.
- Rør rundt, så chokoladen smelter.
- Rør smør i, og tilsæt salt.
- Rør rundt, til chokolademassen er glat og blank.
- Sæt massen på køl i ca. 30 minutter.
- Form den til små, rustikke klumper med en teske, og vend dem i kakao i en dyb tallerken.
- Sæt dem på køl indtil brug, og servér dem kolde.

Dessert & Kage
Trøffelkugler med tranebær
Annonce








