Annonce

Italiensk nøddekage

Skøn dessert til festen
Af
af Redaktion
Annonce

(4 stk. - 30 pers.)

800 g blendede hasselnødder
20 æg
700 g sukker
400 g smeltet smør
Kornene af 2 vaniljestænger
Lidt flormelis til drys

Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne med sukker i 10 min., til det er helt lysegult. Kom vaniljekornene i og fold hasselnødderne i dejen sammen med smeltet, afkølet smør. Pisk hviderne stive og fold dem i. Kom dejen i fire smurte, bagepapirforede forme og bag ved 180° i 50-60 min. Kan fryses. Kan pyntes med sigtet flormelis og kan serveres med færdigkøbt is el. flødeskum samt frisk frugt.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav en middag med...
Skaldyrstærte til forret
Braiseret skinkesteg med citron og oregano til hovedret

Se artiklen "Buffet til rund fødselsdag" her...

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.