Kaffebrownie

Lækre brownies med kaffe og kaffechokolade - en skøn lille dessert, som kan spises med is.
Af
af Redaktionen

Ingredienser til kaffebrownie

(16 stk.)

3 æg
300 g sukker
200 g smør
150 g hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2 spsk. espresso, instant-kaffepulver
200 g kaffechokolade

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret og hak kaffechokoladen. Fold mel, vaniljesukker, bagepulver, kakao, kaffepulver og chokolade i ægge/sukkermassen. Rør til sidst det smeltede smør i. Kom dejen i en 25 x 30 cm form, der er foret med bagepapir, og bag kagen ved ca. 40 min. ved 170°. Udstik kagen med et glas eller skær den i kvadrater.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kaffe-chai-latte
Kaffe-Bailey iskage

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.