Kirsebæris

Brug resten af kirsebærsovsen fra jul til den skønneste dessert
Af
af Redaktion

6 pasteuriserede æggeblommer
6 spsk. flormelis
Korn af 1 stang vanilje

¾ l piskefløde
½ l kirsebærsovs


Pisk æggeblommer og flormelis godt og pisk vaniljekorn i. Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i. Hæld kirsebærsovsen i iscremen og kør dejskraberen igennem et par gange, så kirsebærsovsen fordeles i cremen, uden at det blandes helt. Hæld isen i en fryseegnet form og frys den mindst 6 timer ved -18°. Rør i isen et par gange i løbet af den første time.

Opskrift: Kristina Marckmann


Prøv flere lækre desserter...
Isbombe
Mini banandessert med is på chokoladeknas
Isburgere med chokolade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.