Knasende og lækkert pebermyntebrud med mørk og hvid chokolade
Anret pebermyntebruddet på et spækbræt og sæt det ubrudt på bordet, så gæsterne selv kan skære stykker af med en god skarp kniv.
Af
af Kristina Marckmann

1 t
1 stk
Pebermyntebrud
200 g mørk chokolade 70%
225 g flormelis
½ bæger pasteuriseret æggehvide
10 dråber pebermynte-essens
10 dråber grøn frugtfarve
25 g hvid chokolade
Fremgangsmåde
- Smelt halvdelen af den mørke chokolade over vandbad, hæld den i en 18 x 28 cm bradepande beklædt med bagepapir og stil den til afkøling.
- Sigt flormelisen ned i en skål og rør æggehviden i.
- Tilsæt pebermynte-essens og frugtfarve og rør blandingen godt igennem.
- Fordel pebermyntecremen over den størknede chokolade og stil den tilbage på køl.
- Smelt resten af den mørke og den hvide chokolade hver for sig og lad dem afkøle lidt.
- Fordel forsigtigt chokoladen over den størknede pebermyntecreme, pynt med den hvide og stil den igen til afkøling.
- Servér pebermyntebruddet hel på et træbræt som nævnt ovenfor.

Dessert & Kage
Søde rabarbermuffins med mandler og kokos

Dessert & Kage