Kokoskager med limesorbet og kaffeis

(6 pers.)(12 stk.)250 g hvedemel1 tsk. bagepulver300 g sukker175 g smør 1½ dl kokosmælk (den fede)3 æg delt i blomme og hvideLidt vaniljeekstrakt1 dl
Af
af Redaktion

(6 pers.)
(12 stk.)

250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
300 g sukker
175 g smør
1½ dl kokosmælk (den fede)
3 æg delt i blomme og hvide
Lidt vaniljeekstrakt
1 dl piskefløde

300 g flormelis
100 g smør
1½ dl kokosmælk
Tørrede kokosflager

1 l limesorbet
1 l kaffeis


Rør smør og sukker blødt. Rør æggeblommer, kokosmælk, fløde og vanilje sammen og rør det i smørret. Sigt mel og bagepulver over og vend det i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen. Hæld det i en foret bradepande 30 x 30 cm og bag ved 180° i 1 time. Skæres i firkanter og overtrækkes med glasur rørt af flormelis, smør og kokosmælk. Pyntes med kokosflager. Serveres med kugler af limesorbet og kaffeis.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere godt at slutte af med...
Valnøddetærte med frisk frugt
Kokosis med lime



Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.