Kokoskager med mandler

Nemme kokoshapser, der smager skønt til te eller kaffe
Af
af Redaktionen
Foto: Carina Krüger
Annonce

Ingredienser til kokoskager med mandler

(30 stk.)

50 g mandler
50 g smør
2 æg
80 g rørsukker
160 g kokosmel
1 usprøjetet lime
50 g mørk chokolade

Fremgangsmåde til kokoskager

Smut mandlerne, hak dem fint. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen i en skål og rør mandler, kokosmel, 2 spsk. fintrevet limeskal og smør i. Sæt massen i små klatter på en plade med bagepapir og tryk dem let flade. Bag kagerne ved 200° i 12 min. og lad dem køle på pladen. Smelt chokoladen og dekorér kagerne.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Små bærtærter med kokos
Kokosgifler


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.