Ingredienser til kokossnegle
(12 stk.)
1½ dl mælk
25 g gær
100 g blødt smør
1 æg
2 spsk. rørsukker
500 g hvedemel
Kokossmør
125 g blødt smør
100 g brun farin
125 g kokos
Glasur
100 g flormelis
1 spsk. hindbærsaft
4 dr. rød frugtfarve
Fremgangsmåde til kokossnegle
Rør gæren ud i mælken og rør smør, æg og rørsukker i. Tilsæt melet, ælt dejen sammen og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Rør smør, farin og kokos godt sammen og rul dejen ud i ½ cm's tykkelse. Fordel kokossmørret på dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen ud i 2 cm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Lad sneglene hæve i 20 min. og bag dem ved 200° i 15 min. Rør flormelis, saft og frugtfarve sammen og dekorér sneglene.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Æblemuffins
Lones kokoskage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)