Lækker og cremet hindbær-cheesecake i bradepande

Denne hindbær-cheesecake kræver ikke meget arbejde fra din side - og så smager den helt fantastisk! Prøv den næste gang, du får gæster til middag.
Af
af Christine Bille Nielsen, foto: Carina Krüger
Lækker og cremet hindbær-cheesecake i bradepande
3 t og 20 min
16 stk
Bund
300 g fuldkornskiks
75 g farin
1 tsk. lakridspulver el. kanel
150 g smør
Hindbær-cheesecake creme
6 blade gelatine
375 g hindbær
600 g flødeost naturel
150 g græsk yoghurt
225 g flormelis
Pynt
1½ blade husblas
1 dl hindbærpuré (er taget fra tidligere)
25 g sukker
125 g friske hindbær

Fremgangsmåde

  1. Bund Blend kiks og farin i foodprocessor eller minihakker, til det hele er helt smuldret og findelt.
  2. Smelt smørret og hæld det i kikseblandingen, mens du blender.
  3. Kom kiksemassen i bunden af en bradepande 25 x 30 cm i diameter og tryk massen godt sammen til en kompakt kagebund.
  4. Lad den sætte sig i køleskabet, mens du laver cremen.
  5. Hindbær-cheesecake creme Udblød husblassen i en stor skål koldt vand i mindst 10 min.
  6. Kog hindbærrene hurtigt op og blend dem. Sigt hindbærpuréen. Tag 1 dl puré fra til pynt.
  7. Kram vandet ud af husblassen og smelt den i resten af den varme hindbærpuré.
  8. Pisk flødeosten let sammen med yoghurt og flormelis.
  9. Pisk hindbærpuréen i cremen.
  10. Hæld cremen på kiksebunden og lad den sætte sig ca. 2-3 timer i køleskabet.
  11. Pynt Udblød husblassen i koldt vand i mindst 10 min.
  12. Varm hindbærpuréen op med sukker.
  13. Tag husblassen op af vandet og smelt den i den varme puré. Lad den køle af, til den tykner, og rør i den af og til.
  14. Skær kagen ud i det ønskede antal.
  15. Sæt 1 tsk. gelé på midten af hvert stykke kage og 1-2 friske hindbær ovenpå.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.