Mættende bananvafler med kardemomme og friske bær

Der er ingen skam i at spise vafler til morgenmad! Slet ikke denne version, der er et fornuftigt alternativ til franskbrød eller krydderbollen.
Af
af Kristina Marckmann
Mættende bananvafler med kardemomme og friske bær
15 min
8 stk
Bananvafler
2 modne bananer
3 æg
50 g havregryn
70 g fuldkornsemmer-speltmel
½ tsk. salt
Smør
1 tsk. kardemomme
2 dl græsk yoghurt
250 g friske bær

Fremgangsmåde

  1. Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, mel og salt.
  2. Varm vaffeljernet op, kom lidt smør på og hæld dej på.
  3. Bag vaflerne, til de er gyldne, og hold dem evt. lune i ovnen, mens resten bages.
  4. Servér vaflerne lune med yoghurt og friske bær.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.