Mættende bananvafler med kardemomme og friske bær
Der er ingen skam i at spise vafler til morgenmad! Slet ikke denne version, der er et fornuftigt alternativ til franskbrød eller krydderbollen.
Af
af Kristina Marckmann

15 min
8 stk
Bananvafler
2 modne bananer
3 æg
50 g havregryn
70 g fuldkornsemmer-speltmel
½ tsk. salt
Smør
1 tsk. kardemomme
2 dl græsk yoghurt
250 g friske bær
Fremgangsmåde
- Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, mel og salt.
- Varm vaffeljernet op, kom lidt smør på og hæld dej på.
- Bag vaflerne, til de er gyldne, og hold dem evt. lune i ovnen, mens resten bages.
- Servér vaflerne lune med yoghurt og friske bær.

Hjemmebag
Svampet og smagfuldt bananbrød med kardemomme

Hjemmebag