Mini-julemuffins
(28 stk.)
2 æg
160 g sukker
200 g mel
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. kanel
1 dl koldpresset rapsolie
½ dl mælk
50 g marcipan
½ usprøjtet appelsin
50 g ristede mandelsplitter
100 g flormelis
1 tsk. kanel
1 spsk. appelsinsaft
Sukkerkrymmel
Pisk æg og sukker skummende og bland mel, bagepulver og kanel. Rør melblandingen i æggesnapsen skiftevis med olie og mælk. Riv marcipanen groft og appelsinskallen fint og vend det i dejen sammen med mandelsplitterne. Kom dejen i 28 mini-muffinsforme, bag dem ved 200° i 15-20 min. og lad dem afkøle. Rør flormelis, kanel og appelsinsaft sammen til en tyk glasur og dekorer kagerne med glasuren og sukkerkrymmel.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere oskrifter her...
Julemuffins
Pandekager med æblefyld
Hvid juleroulade