Muffins med citron og passionsfrugt

Friske frugtmuffins, der er gode til picnic
Af
af Redaktion

(16 stk.)

125 g blødt smør
165 g sukker
3 æg
225 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
4 spsk. kærnemælk
1 dl passionsfrugtjuice
2 tsk. revet citronskal


Glasur
120 g flormelis
Saften af 1-2 citroner
1 passionsfrugt


Pisk smør og sukker luftigt. Pisk æggene i et ad gangen og vend mel, kærnemælk, bagepulver og juice i dejen. Rør til dejen er glat. Kom dejen i små muffinsforme og bag ved 180° i 15-20 min. Afkøl og rør glasur sammen af flormelis, citronsaft og frugtkødet fra en passionsfrugt. Smør glasur på kagerne, når de er afkølede, og pak dem evt. i en dåse til at tage med på picnic.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere bageopskrifter med frugt...
Skaller med citronmarengs
Frugtkage med appelsin
Hindbærcroissanter
Klementinmuffins med birkes

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.