Nougat og marcipanrulle

En blød julerulle med marcipan og nougat, pyntet med hakkede mandler. Der er nemlig ingen jul uden trekløveret nougat, marcipan og chokolade...
Af
Opskrift: Odense marcipan
Julerulle af marcipan, nougat og chokolade

Det skal du bruge til julerulle af nougat og marcipan:

500 g ren rå marcipan
200 g blød nougat
Mørkt overtræk
Rom el. anden spiritus

Pynt:
Hakkede nødder

Prøv også: Nøddesmåkager med nougat

Sådan laver du rullen

Rul marcipanen ud til ½ cm tykkelse.

Den bløde nougat rulles ud i samme størrelse.

Pensl marcipanen med spiritus, f.eks. rom og læg nougaten ovenpå.

Rul det ud til en roulade.

Pensl med smeltet mørkt overtræk.

Start med at pensle bunden.

Lad overtrækket tørre og pensl så resten.

Drys med nødder, før overtrækket er størknet.

Mangler du også lidt småkager til kagedåsen? Så tag også et kig i galleriet nedenfor.

Skønne småkager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.