Opskrift på lækre dadelkugler med nødder

Efterårsferien byder på hyggelige stunder i familien. Inde i varmen kan hele familien samles og lave disse skønne dadelkugler med nødder og kakao.
Af
Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Dadelkugler med nødder
Annonce
1 t
20 stk
Ingredienser:
200 g tørrede dadler
100 g mørk chokolade
25 g mandler
25 g afskallede hasselnøddekerner
25 g valnøddekerner
50 g finvalsede havregryn
1 knsp. salt
1 dl usødet rent kakaopulver‌

Fremgangsmåde:

  1. Udblød dadlerne i en skål med kogende vand i 10 minutter.
  2. Hæld vandet fra.
  3. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad.
  4. Hak nødderne.
  5. Blend dadlerne i en foodprocessor, og rør smeltet chokolade, nødder, havregryn, og salt i.
  6. Sæt massen på køl i 30 minutter.
  7. Tril den til ca. 20 kugler, og vend dem i kakaopulver.
  8. Opbevares på køl.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.