Opskrift på upside down-æbletærter med hasselnød
Brug efterårets skønne og smagfulde æbler på kager og desserter. Disse upside down-æbletærter med hasselnød er perfekte til en dejlig hyggestund.
Af
Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft

Annonce
30 min
4 personer
Ingredienser:
2 ark fillodej
½ dl rørsukker
15 g hasselnøddeflager
2 æbler
Lidt smør (evt. på spray)
Lidt flydende honning til servering
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 225°.
- Halvér fillodejspladerne, og læg dem oven på hinanden, så de ligger i 4 lag.
- Skær dem i 4 lige store dele.
- Beklæd en bageplade med bagepapir, og drys rørsukker og hasselnøddeflager i 4 områder (lidt mindre end fillodejspladerne) direkte på bagepapiret.
- Skyl og skær æblerne i tynde skiver.
- Fordel æbleskiverne taglagt på de 4 områder med rørsukkerblandingen.
- Læg fillodejspladerne oven på, og spray eller pensl med smør.
- Bag tærterne nederst i ovnen i ca. 12 minutter, indtil fillodejen er gylden og sprød.
- Vend tærterne, og anret dem på tallerkener.
- Dryp evt. med lidt honning, og servér dem lune.

Morgenmad & Brunch
Hindbær-granatæble smoothie bowl
Annonce








