Orangetoppe med marcipan

Skønne toppe med frisk smag af appelsin og lækker marcipan.
Af
af AOP
Orangetoppe

(Ca. 24 stk.)

Det skal du bruge til orangetoppe med marcipan

250 g marcipan
1 usprøjtet appelsin
1½ æggehvide
75-100 g mørk appelsinchokolade

Prøv også: Kokostoppe med mandel

Sådan laver du orangetoppe med marcipan

Riv marcipanen og bland den med revet appelsinskal og æggehvide og rør til en jævn masse.

Kom massen i sprøjtepose og sæt ca. 24 toppe på en plade med bagepapir.

Bag toppene ved 175º i ca. 10-12 min.

Lad dem køle af på en rist.

Smelt chokoladen, dyp bunden af kagerne i chokoladen og sæt dem på bagepapir.

Prøv også: Appelsin-safrankage

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.