Pebermyntepastiller
Ingredienser til pebermyntepastiller
(30 stk.)
250 g flormelis
1 pasteuriseret æggehvide
1 spsk. piskefløde
½ dl blendede mynteblade
150 g mørk chokolade
Sådan gør du
Ælt flormelis med æggehvide og piskefløde til en fondantmasse. Ælt myntebladene i, så massen bliver lysegrøn. Smag den til og juster konsistensen med fløde og flormelis. Tril massen til ca. 30 cm kugler og tryk dem lidt flade. Dekorér med mørk chokolade.
Tip
Hvis du vil undgå, at chokoladen gråner, kan du tørre myntepastillerne 1 døgn på bageplade eller lign.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
After Eight roulade
Pebermynteroulade
Pebermynte-creamelikør
I gang med julekonfekten
Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...