Opskrifter
Pebermynte-creamelikør
Fredag, 24. februar 2012af Redaktion
En rigtig ”tøse–avec”, der kan sætte det helt rigtige punktum på en hvilken som helst middag
2½ dl piskefløde
50 g mørk chokolade
2 tsk. frysetørret kaffe
4 dl kondenseret mælk
4 dl irsk whisky
½ tsk. vaniljeessens
½ tsk. pebermynteessens
Varm piskefløden op med chokoladen og rør kaffen i. Blend chokoladefløden med kondenseret mælk, whisky, vanilje og pebermynteessens. Hæld likøren på en skoldet flaske og opbevar den på køl. Ryst flasken, inden likøren servers med isterninger.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)