Opskrifter

Ristrifli med kirsebær

Søndag, 15. december 2019Af Gitte Heidi Rasmussen og Julie Hey. Foto: Betina HastoftFoto: Betina Hastoft
Forkæl dine gæster eller dig selv med en skøn dessert, der smager af jul. Prøv opskriften på ristrifli med kirsebær og spred julestemning i køkkenet. Få opskriften her.

Ingredienser til ristrifli med kirsebær:

(4 personer)

  • 4 dl letmælk
  • 75 g grød- eller risottoris
  • ½ vaniljestang
  • 75 g sukker
  • 1 dl piskefløde
  • 4 lady fingers
  • 200 g syltede kirsebær, f.eks. Amarena-kirsebær

Prøv også: Risalamande

Fremgangsmåde:

Bring mælken i kog, tilsæt ris og flækket vaniljestang, og lad det simre under låg i 45 minutter under jævnlig omrøring. Afkøl grøden, smag til med sukker, og vend letpisket flødeskum i. Stil cremen koldt i ca. 1 time. Fordel creme og lady fingers i glas og kom kirsebær henover. Servér straks.

Prøv også: Æblesnitter med ingefær og havtorn