Opskrifter
Ristrifli med kirsebær
Søndag, 15. december 2019Af Gitte Heidi Rasmussen og Julie Hey. Foto: Betina HastoftFoto: Betina Hastoft
Forkæl dine gæster eller dig selv med en skøn dessert, der smager af jul. Prøv opskriften på ristrifli med kirsebær og spred julestemning i køkkenet. Få opskriften her.
Ingredienser til ristrifli med kirsebær:
(4 personer)
- 4 dl letmælk
- 75 g grød- eller risottoris
- ½ vaniljestang
- 75 g sukker
- 1 dl piskefløde
- 4 lady fingers
- 200 g syltede kirsebær, f.eks. Amarena-kirsebær
Prøv også: Risalamande
Fremgangsmåde:
Bring mælken i kog, tilsæt ris og flækket vaniljestang, og lad det simre under låg i 45 minutter under jævnlig omrøring. Afkøl grøden, smag til med sukker, og vend letpisket flødeskum i. Stil cremen koldt i ca. 1 time. Fordel creme og lady fingers i glas og kom kirsebær henover. Servér straks.
Prøv også: Æblesnitter med ingefær og havtorn