Romfromage alla Hüttemeier med brun rom og vanilje
Her får du Kristina Miechels' nyfortolkning af en Kirsten Hüttemeier-klassiker: Romfromage. Denne fromage er lavet med vanilje og brun rom. Velbekomme!
Af
af Kristina Miechels

Romfromage alla Hüttemeier med brun rom og vanilje
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
Desserter, især fromager og mousser, blev et af Kirsten Hüttemeiers varemærker. Romfromagen her brugte hun, både som den er i al sin enkelhed og som del af den velkendte rubinsteinkage.
2 t og 10 min
4 personer
Romfromage
4 bl. husblas
2½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis
½ stang vanilje
1 dl brun rom
2 spsk. chokoladespåner
1 spsk. kandiserede violer
Fremgangsmåde
- Udblød husblassen i koldt vand i et par min.
- Pisk fløden til skum og rør flormelis og vaniljekorn i.
- Smelt husblassen ved svag varme sammen med halvdelen af rommen og tilsæt herefter resten af rommen, så blandingen afkøles.
- Vend den let afkølede rom i flødeskummet, kom blandingen i en serveringsskål og stil den koldt i et par timer.
- Pynt fromagen med chokoladespåner og kandiserede violer og server.

Dessert & Kage
Gløggtrøfler

Dessert & Kage
Hüttemeiers kokosroulade med citronsmørcreme
Annonce








