Små søde hapsere

Nemme og elegante mine-desserter eller sødt til kaffen
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på søde hapsere

250 g mascarpone
1 stang vanilje
50 g flormelis
1 spsk. lemoncurd
100 g pistaciemasse
18 små chokoladeskåle
1 spsk. hakkede pistacienødder

Prøv også...

Chokolade-nøddekage

Sådan laver du hapserne

Rør mascarponen med kornene fra vaniljestangen, flormelis og lemoncurd og kom blandingen i en sprøjtepose.

Kom lidt pistaciemasse og mascarponecreme i hver chokoladeskål, drys med hakkede pistacienødder og servér.




Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.




Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.