Karrysuppe med kylling

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Hanne Westergaard, Odder. Se Hannes lækre opskrift på karrysuppe med kylling her
Af
af Hanne Westergaard, foto: Carina Krüger

Opskrift på karrysuppe med kylling

(4 pers.)

Flere lækre supper...

Kyllingesuppe med æg og citron og sesambrød Nem kartoffelsuppe

1 kylling
1½ l vand
3 stilke persille
1 spsk. salt
4 peberkorn
2 laurbærblade
1 porre
40 g smør
2 spsk. karry
4 spsk. mel
4 skalotteløg
1 rød peber
1 tsk. revet ingefær
1 dl fløde
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Kog kyllingen i vand tilsat persillestilke, salt, peberkorn, laurbærblade og porreringe i 1 time. Pil kødet fra benene og sigt suppen. Svits karryen i smørret, rør melet i og pisk 1 l suppe i, lidt ad gangen. Skær løg og
peberfrugt i tern og tilsæt dem sammen med ingefæren. Lad suppen koge i 20 min., rør fløden i, og smag til med salt og peber. Del kyllingekødet i mindre stykker, vend det i suppen og servér.

Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Mad på 15-20 minutter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.