Sommerbær med hvid chokolade og marengs

En sød sommerdessert
Af
af Redaktion

(6 pers.)

200 g rabarber
200 g jordbær
200 g ribs
200 g sukker


1 l vaniljeis
200 g hvid chokolade
50 g mørk chokolade
30 g hakkede mandler
50 g bittesmå hvide marengstoppe

Rens bærrene og kog dem sammen med sukker under låg ved lav varme. Afkøl og si det en anelse. Gem lagen, du sir fra. Læg kompotten som en ring på et fad, kom klumper af vaniljeis i midten og hæld smeltet hvid chokolade rørt med en andelse fløde eller is over. Pynt med striber af smeltet eller hakket mørk chokolade, hakkede mandler og små marengs.

Dessertopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Se flere desserter med jordbær og rabarber her.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.