Uhyggelige halloween-edderkopper

Halloween-edderkopper er uhyggeligt lette at lave, og så er de et sundere alternativ til de mange sukkerholdige halloween-snacks.
Af
Opskriften er udviklet af Maria Vestergaard. Foto: Castus.dk
uhyggelige halloween edderkopper
Annonce
40 min
20 stk
Det skal du bruge
En Castus frugtrulle (alle varianter kan bruges)
100 g mælkechokolade
50 g hvid chokolade
En pakke lakridssnørebånd
Chokoladekrymmel
  1. Rul frugtrullen ud til 20 kugler
  2. Smelt mælkechokolade og hvid chokolade i hver sin skål
  3. Klip lakrids snørebånd til små edderkoppeben, der er ca. 2 cm lange
  4. Prik ud til seks eller otte ben i edderkoppe kroppene. (Prik gerne hullerne skråt ind i kroppene, så benene kommer til at pege en smule opad).
  5. Placer lakrids benene i hullerne
  6. Pres kuglerne en anelse flade, så de nemmere kan stå op og pynt med en smule mælkechokolade på toppen af kroppen. Drys med krymmel.
  7. Placer to dråber hvid chokolade til øjne på kroppen og placer til sidst en lille prik mælkechokolade i midten.
  8. Lad edderkopperne størkne i køleskabet i mindst 30 minutter inden de serveres.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.