Julede valnødde-firkanter med abrikosmos
Slå hul på julemåneden med disse lækre valnøddefirkanter, der smager lækkert af jul og er fyldt med både valnødder, vanilje og abrikos.
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen

Foto: Carina Krüger
Annonce
40 min
16 stk
Valnødde-firkanter
125 g smør
170 g sukker
½ vaniljestang
4 æg
½ dl mælk
150 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g valnødder
100 g abrikosmos
½ citron
16 halve valnødder til pynt
Fremgangsmåde
- Pisk smør og sukker lyst og luftigt.
- Rør æggene i et ad gangen sammen med mælk og vaniljekorn.
- Sigt mel og bagepulver over dejen og fold det i sammen med de hakkede valnødder.
- Kom dejen i en lille beklædt bradepande på 20 x 30 cm og bag kagen i 30-40 min. ved 200°.
- Vend kagen ud på en bagerist og afkøl.
- Overtræk kagen med abrikosmos rørt med citronsaft og pynt med valnødder.
- Skær kagen ud i 16 kvadratiske stykker.

Hovedretter
Risengrød med lun abrikoskompot

Dessert & Kage| Galleri
Hjemmelavede godter: Klassisk julekonfekt
Annonce








