Valnøddelagkage med lemoncreme

Kagen er både sødmefyldt og frisk med flødeskum og lemoncurd
Af
af Redaktionen

Ingredienser til valnøddelagkage med lemoncreme

(6-8 pers.)

4 æggehvider
200 g sukker
150 g valnødder
1 tsk. citronsaft
5 dl piskefløde
2-3 dl lemoncurd

Fremgangsmåde til valnøddelagkage

Pisk æggehviderne halvstive. Pisk sukkeret i lidt ad gangen, til det er stift. Blend eller finthak nødderne. Rør dem i æggehviderne. Sæt dejen i 3 felter på 8 x 20 cm på en plade med bagepapir. Bag bundene ved 180º i 25-30 min., til de er sprøde. Afkøl dem på en rist.

Pisk fløden til skum og vend lemoncurden i. Smag cremen til og kom evt. mere flødeskum i. Saml kagen med lemoncremen. Stil kagen koldt nogle timer, så bundene trækker lidt smag fra cremen.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Citron-marengstærte
Sølvkage og nøddekage


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)



Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.