Valnøddelagkage med lemoncreme
Ingredienser til valnøddelagkage med lemoncreme
(6-8 pers.)
4 æggehvider
200 g sukker
150 g valnødder
1 tsk. citronsaft
5 dl piskefløde
2-3 dl lemoncurd
Fremgangsmåde til valnøddelagkage
Pisk æggehviderne halvstive. Pisk sukkeret i lidt ad gangen, til det er stift. Blend eller finthak nødderne. Rør dem i æggehviderne. Sæt dejen i 3 felter på 8 x 20 cm på en plade med bagepapir. Bag bundene ved 180º i 25-30 min., til de er sprøde. Afkøl dem på en rist.
Pisk fløden til skum og vend lemoncurden i. Smag cremen til og kom evt. mere flødeskum i. Saml kagen med lemoncremen. Stil kagen koldt nogle timer, så bundene trækker lidt smag fra cremen.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Citron-marengstærte
Sølvkage og nøddekage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)